€20 KORTING*

OP JE LENZEN OF LENSCONTROLE

is een initiatief van

&

Niet tevreden?
Geld terug!

Een claim moet binnen 3 maanden na datum van aankoop worden ingediend.

VIND EEN SPECIALIST

BIJ JOU IN DE BUURT

Ben je toe aan een lenscontrole?
Vind hier een specialist bij jou in de buurt en ga langs voor deskundig advies.

VIND EEN SPECIALIST

Nog meer #lensonline

*De kortingsvoucher heeft een waarde van €20 en kan ingewisseld worden voor een lenscontrole. De lenscontrolevoucher kan enkel ingeleverd worden bij een aangesloten LensOnline-partners. De voucher is geldig t/m 31 december 2022 en kan slechts één keer per klant/per account gebruikt worden. De code kan niet worden gecombineerd met andere promoties, is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen en kan niet worden ingewisseld voor contant geld. Alleen te gebruiken op LensOnline.nl.


Neem voor meer informatie over het correct dragen, onderhoud en veiligheid contact op met uw oogzorgspecialist en lees de instructies op de ACUVUE® website: acuvue.be

Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken.U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien. ACUVUE® is een handelsmerk van Johnson & Johnson Medical NV.

Copyright © 2022 LensOnline.nl. Alle rechten voorbehouden. l Cookie Policy l Privacy Statement l Algemene Voorwaarden