10 Euro korting

EyeDefinition PERFORMANCE

Heb jij de digitale microben te pakken? Een hele dag naar je scherm staren, elke 5 minuten je smartphone checken of ’s avonds een filmpje meepikken. Jouw digital lifestyle vraagt veel van jouw ogen. Gun ze daarom de beste zorg met EyeDefinition PERFORMANCE. 

Presteer de hele dag optimaal met EyeDefinition PERFORMANCE. De maandlenzen beschikken namelijk over de nieuwste MoistureSeal technology, die je ogen maar liefst 16 uur hydrateert.

Hoe van de promotie profiteren? 

STAP 1 

Bestel 6 EyeDefinition PERFORMANCE maandlenzen.

STAP 2

Jouw €10 korting wordt automatisch in mindering gebracht.

STAP 3

Kies voor een gratis verzending naar één van onze opticiens.

EyeDefinition PERFORMANCE 

(6 lenzen)

€ 45,00 (inc. BTW)

EyeDefinition PERFORMANCE Toric (6 lenzen)

€ 65,00 (inc. BTW)

EyeDefinition PERFORMANCE Multifocal (6 lenzen)

€ 75,00 (inc. BTW)

Waarom LensOnline ? 

Iedereen is uniek, iedereen heeft een unieke levensstijl


LensOnline is de grootste aanbieder van contactlenzen online. Toch vinden wij het belangrijk om in te spelen op de behoeften van elk individu. Jong of oud, man of vrouw, actief of passief. 


Daarom selecteerden we zorgvuldig lenzen die niet alleen visuele beperkingen wegnemen, maar ook aansluiten bij elke levensstijl. Lenzen die je het comfort en de vrijheid geven die je verlangt. Zacht. Flexibel. Zuurstofdoorlatend. Vochtvasthoudend. 


Kortom: contactlenzen die ervoor zorgen dat je kan blijven doen wat je leuk vindt.


Uniek concept


Bestel je het liefst je lenzen snel en eenvoudig online? Of ga je toch liever langs bij je vertrouwde opticien voor advies op maat? Dankzij LensOnline hoef je niet meer te kiezen. 


Gedaan met die dilemma’s. Bestel je lenzen met een klik op de knop en laat ze GRATIS leveren bij een van onze opticiens. Het gemak van online bestellen en lokaal ondernemerschap verenigd. 


Een win-win situatie want je wint er tijd én advies mee.

Ons klantenserviceteam helpt je graag. 

Hulp nodig?